tiistai 6. lokakuuta 2015

Kiiret ohi hetkeksi!

Heippa kaikille pitkästä aikaa ja todella hyvää alkanutta viikkoa! Ai että, tää viikko on lähtenyt hyvin käyntiin! Viimmeviikko olikin mulle tosi stressaava viiko, koska meillä oli kolme koetta ja jotenkin kaikki rentoutuminen ja kaverien kanssa olo jäi tosi vähäiselle. Nyt kuitenkin mulla on TET-viikko ja tää viikko onkin niin sanotusti enemmän ''hölli'' viikko! 
   Oon tosiaan mun hyvän ystäväni Sirin kanssa ala-asteella tetissä ja on ollut kyllä tosi kivaa. Maanantai meni vähän hitaasti ja hankalasti, mutta siitäkin päivästä selvittiin. Tämä tiistai päivä onkin taas mennyt niin paljon paremmin! Ala-astelaiset on tosi mukavia ja aivan ihania ihmisiä, kaikkien kanssa tulee hyvin juttuun ja opettaminenkin on oikeastaan ollut tosi kivaa!
   Tämä tiistai päivä on muutenkin kulunut tosi hyvin. Niin sanotun ''työpäivän''jälkeen mentiin Sirin kanssa kahville Coffee Houseen jonka jälkeen mentiin yhdessä vielä kiertelemään kaupoille. Ilta lenkillekkin kerkesin ja oli aivan mielettömän kiva juosta kun aurinko vielä paistoi! :-)




Mitenkäs teidän viikko on lähtenyt käyntiin? Mulla tulee olemaan nyt lähiaikoina enemmän aikaa kuvailla ja kirjoitella kuin viimmeviikolla, sillä kaikki ylimääräinenkin aika meni kouluun.. Nyt aion vain sanoa että hyvää viikkoa jokaiselle! <3

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Itselläni oli vain tiistaina Englannin koe ja harkkojakaan ei ole kahteen viikkoon niin on nyt aikaa tehdä kaikenlaista. Eilen käytiin elokuvissa katsomassa leffa nimeltä: Harjoittelija.
    Pikkuvinkki: Voisit laittaa kuvat suuremmiksi jos se siis itseäsi miellyttää. :)

    http://tildahytonen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kun kiva! Ihanaa kyllä kun ensiviikolla alkaa syysloma! :-) En ookkaan tainnut kuulla tuosta elokuvasta! Ja joo, kiitos vinkistä! :-)

      Poista